WAt moet je met je werk?

Deze blog is voor jou! Ja jij! Die vrouw die het niet naar haar zin heeft op haar werk, alleen niet weet hoe en wat nu verder. Deze situatie is al lang gaande en je durft bijna geen keuze te maken.

Doordat je die keuze niet durft te maken, om wat voor reden dan ook, is je leven op dit moment niet zo energiek en positief als het misschien wel zou kunnen zijn.
• Dat je na een heerlijk weekend sneeuw- en schaatspret weer zin hebt om aan het werk te gaan!
• Dat je je verhalen kun delen met je collega’s en dat je ook wilt weten hoe hun weekend was.
• Dat je weer verder kunt met dat ene project dat je was gestart
• Dat je…

Maar die keuze is voor jou lastig, want je collega’s rekenen op jou. Of wat zal je omgeving wel zeggen dat je nu weg wilt, terwijl je er pas een half jaar werkt? Of wat vindt je familie ervan, dat je eigenlijk een andere richting op wilt dan waarvoor je gestudeerd hebt?

Nee, niet die anderen…wat vind JIJ er zelf van?! Wat wil JIJ?!

Om je hierbij te helpen heb ik een e-book geschreven: Wat moet je met je werk?

Want ik ben daar ook geweest. Op die plek dat je door hebt dat je echt niet happy bent, maar je voelt allerlei verantwoordelijkheden (excuses?) die je tegenhouden om te kiezen. Om te kiezen voor jezelf en voor jouw geluk! Want dat is waar het hier om gaat.
Dit is jouw leven. Niemand kan voor jou beslissen of invullen wat goed voor jou is. Hoe goed dat ook bedoeld is. Dat kun jij het beste. Jij weet wat je voelt diep vanbinnen, als je daar de rust voor neemt en eerlijk bent naar jezelf.

De toon van deze blog is anders dan mijn vorige, omdat het vuur miste. De noodzaak die ik voel om jou te laten weten hoe belangrijk het is dat je kiest, en dat je doorhebt wat goed voor je is, waar je blij van wordt en wat echt van jou is!

Want als jij lekker in je vel zit en happy bent, dan neem je vanzelf je omgeving mee.

Laat je inspireren door dit vuur en lees het e-book. Stuur een email naar ellemieke@ehjcoaching.nl en ik stuur het je dezelfde dag nog toe!
Of als je door het lezen van deze blog het al voelt kriebelen, en eigenlijk wel weet wat je te doen staan, kom dan zelf in actie!

Ik wens jullie een vurig weekend!

Geschreven door: Ellemieke

19 februari 2021