Werk met mij

Herken je dit?

Je twijfelt over je werk. Je weet niet goed wat je wilt, al een tijd niet. Je wordt er zelf moe van, dat hangen en wurgen met je werk, en chagrijnig ook. Terwijl dat helemaal niet bij je past!
Je blijft de voor- en nadelen in je hoofd herhalen. Ja, je kunt lekker veel zelf bepalen. Nee, je moet er niet aan denken dat je deze taken nog 5 jaar moet blijven doen... Er moet een knoop doorgehakt worden. Maar als je weggaat uit deze situatie, wat is dan wijsheid? Een andere functie bij dit bedrijf, of een compleet andere baan? Doordat je twijfelt over je werk en niet weet hoe en welke keuze je moet maken loopt je stress op.

• Bij elke kritiek die je krijgt, elke aanvaring met je leidinggevende, denk je: 'Ik ga wel weg, bekijk het maar!' Maar de laatste vier jaar heb je nog nooit echt een sollicitatie verstuurd.
• Doordat je veel piekert of je nu moet blijven of toch een andere baan moet zoeken ben je structureel moe, of je nu op tijd naar bed gaat of niet. Met dat moeie hoofd is je werk minder leuk, houd je moeilijk overzicht en heb je steeds minder puf in leuke dingen.
• Er zijn taken die je écht niet meer op je wilt nemen. Je neemt je steeds weer voor om dat aan te geven, maar je bent bang dat je anderen daarmee pijn doet of beledigt. Dus hou je toch maar weer je mond, doe je die taken gewoon – en voel je je er extra rot bij
• Je hebt je twijfels aangegeven bij de mensen om je heen, maar zij weten ook niet hoe ze je het beste kunnen helpen. Je weet zelf gewoon niet zo goed wat er nou mis is.
• Je hoofd zegt dat je gek bent dat je weg wilt, je hart zegt dat je geen dag langer wilt blijven. Ooit ben je enthousiast aan deze baan begonnen, je kunt je haast niet meer herinneren waarom! Je wordt er duf en chagrijnig van en je mist de spontaniteit en energie die je altijd had.

Hoe zou het voor je zijn als….

1. Je eindelijk durft te kiezen. Als je besloten hebt wat je anders gaat doen, en wél aan het solliciteren slaat als dat is wat je wilt.
2. Je je energie inzet voor het werk dat je doet en de leuke dingen ernaast, en niet meer voor gepieker en gehang op een vacaturesite waar je toch nooit op reageert 😉
3. Je aangeeft wat je wel en niet wilt doen in je werk. Met respect voor je collega’s, natuurlijk, je zou niet anders kunnen! Maar wel duidelijk. Zodat je werkdag gevuld is met taken die je wél ziet zitten.
4. Je eindelijk weet waar je nou zo tegenaan zat te hikken – en dat verholpen hebt!
5. Je precies weet wat je wilt met je werk en daarnaar handelt, zodat je weer energiek en spontaan bent en je gewoon weer jezelf voelt.

Dat is mogelijk als

…je dit traject volgt van 6 individuele sessies van 1,5 uur. Die sessies vinden buiten plaats. We lopen terwijl ik je coach en dat zorgt op een bijzondere manier voor extra helderheid én voor wat van de losheid die je zo bent kwijtgeraakt. 

Aan het einde van dit traject:

Na afloop van dit traject weet je wat je met je werk wilt, en wat er nou al die tijd dwars zat dat je dat besluit maar niet kon nemen. En dat scheelt! Je hebt weer energie, je slaapt ’s nachts gewoon en je zit weer lekker in je vel. Nu is het een stuk makkelijker om te solliciteren of juist op je huidige werkplek aan te kaarten wat je anders wilt. Je werk voelt zelfs weer leuk: zowel privé als op je werk ben je weer de vrouw die je eigenlijk bent, met energie, met geduld en met je eigen spontaniteit. Je betrapt jezelf er ineens op dat je op feestjes – waar je weer lol in hebt – uit jezelf enthousiast over je werk staat te praten. 

De investering voor dit traject is €700,00
De investering voor dit traject is 700 euro inclusief btw. Dat bedrag betaal je vooraf.
In uitzonderingsgevallen kun je ook in delen betalen, de investering bedraagt dan
2 x 352 euro (= incl. administratiekosten). De laatste termijn moet betaald zijn voor het einde van het traject.

Veel gestelde vragen

Hebben we tussendoor nog contact?
We hebben 3 momenten waarop jij vragen waar je mee zit, per mail kunt stellen. Buiten onze wandelingen. Daar mag je alle vragen stellen die je wilt.
Hoe vaak zijn de sessies?
We lopen om de week. Dat geeft je genoeg ruimte om te laten bezinken wat je ervaart tijdens onze coachsessie, het is niet te lang dat je ‘vergeet’ dat je met dit traject bezig bent.
Is er ook (t)huiswerk?
Zeker. Je krijgt na elke sessie opdrachten mee. Deze sluiten aan bij het thema waar je op dat moment mee bezig bent. Daarnaast helpt het je focus houden. Dat is soms toch lastig in de waan van de dag.
Wat nu als het regent, of ander niet lekker weer is?
Dan gaan we gewoon lopen. Je zult merken dat het soms zelfs lekker is om in ‘ongemakkelijk’ weer te lopen!
Heb ik speciale kleding nodig
Nee, lekker zittende schoenen die vies mogen worden. En als het wat kouder is of hard waait is een jas die regen en wind tegenhoud wel lekker. Maar dat kan ook gewoon je eigen winterjas zijn.