Ervaringen
"Ellemieke is een professionele, fijne coach. Ze is zeer toegankelijk, waardoor je het gevoel hebt alles bij haar kwijt te kunnen. Ze luistert goed en komt op het juiste moment met gerichte vragen die je tot nadenken zetten. Verder gebruikt ze verschillende (hulp)middelen om je te helpen nog beter inzicht te krijgen. De middelen waarbij ik uit mijn eigen comfort zone werd gehaald, waren voor mij juist heel effectief en gaven me nog meer inzicht. Door gewijzigde (werk)omstandigheden heb ik besloten nu weer een vervolgtraject in te gaan en ik heb bewust weer voor Ellemieke gekozen"
- Michelle -
"Ik voelde een sterke drang om nieuwe stappen te zetten. Te gaan ontdekken waar mijn talenten nog meer liggen en wat ik anders kan doen om daar te komen. Via via kwam ik in contact met Ellemieke en ik voelde gelijk een klik. We spraken makkelijk met elkaar en het concept van de wandel-coachingsgesprekken, afgewisseld met opdrachten waar ik zelf mee aan de slag kon, sprak mij erg aan. Ellemieke weet de natuur goed als metafoor in te zetten tijdens gesprekken en dat zette mij steeds weer aan het denken, dat werkte goed voor mij! Ik denk dat ik me op deze manier makkelijk kon uiten, dan wanneer ik binnen zou zitten voor een coachingsgesprek. Het fijne aan Ellemieke vond ik dat ze direct is, er niet omheen draait, maar ook de ruimte geeft als je dat even nodig lijkt te hebben.

Ik merkte al snel dat het een goede beslissing was om dit traject te starten bij Ellemieke. Waar ik nog erg zoekende was en het een lichtelijke chaos was in wàt ik nu precies zocht, wist zij daar al snel structuur in aan te brengen. Me af te remmen waar ik te snel aan dingen voorbij ging en me te prikkelen om door te gaan als ik vastliep of het spannend vond.
Ellemieke heeft me laten inzien dat het loont om tijd te nemen voor mezelf, niet te snel te willen gaan. Ze heeft me met creatieve opdrachten laten ontdekken waar ik energie uit haal en waar niet, waar mijn talenten liggen en wat mijn struikelblokken zijn. Ze heeft me in mijn kracht weten te zetten. Ik heb weer ruimte in mijn hoofd om met de toekomst bezig te zijn en de chaos waarmee ik begon is veranderd in een rugzak vol mooie (geordende) bagage die ik kan gebruiken om nieuwe stappen te zetten. Ik voel nog steeds de energie waarmee ik onze laatste wandelcoaching ben geëindigd.
Een echte aanrader dus! Ik denk dat Ellemieke iemand is die goed kan aansluiten bij je behoeften, het overzicht houdt en je kan helpen van chaos een overzichtelijk en nieuw beeld te maken"

- Florien -
Ellemieke is een betrokken coach. Ze zorgt ervoor dat de verwachtingen voor beide partijen aan de start van de coaching helder en duidelijke zijn, zodat er gericht gewerkt wordt aan je einddoel.

Ook maakt ze op de juiste momenten gebruik van middelen om dieper in te gaan op zaken waar je tegen aan loopt, wat maakt dat je inzicht krijgt in patronen en ziet waar je verbeter punten liggen.

Ellemieke biedt een goed luisterend oor en ze kan goed de kern uit je verhaal filteren. Ze is professioneel, neemt je vraag serieus en maakt op gepaste wijze gebruik van humor wat maakt dat ik mij snel op mijn gemak voel bij haar. Hierdoor kon ik mijzelf goed laten zien en werken aan mijn coachings- vraag.

De gesprekken die ik met Ellemieke heb mogen voeren hebben mij meer inzicht gegeven over mijzelf. Waar ik aan de start van de coaching twijfels had over mijn kunnen, heb ik tijdens de gesprekken geleerd wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik deze het beste kan benutten. Ik heb inzicht gekregen in bepaalde patronen in het contact met andere en wat mijn rol daarin is.

Ik voel mij nu zekerder en heb geleerd meer te mogen vertrouwen op mijn eigen intuïtie.
- Joyce - 
Het was voor mij niet de eerste keer coaching, maar wel in de vorm van wandelcoaching. De combinatie van coaching en wandelen in de natuur is mij goed bevallen. Het geeft de mogelijkheid om metaforen te benoemen, waardoor soms onderwerpen op komen die anders waren blijven liggen. Ook is het prettig dat je niet stijfjes tegenover elkaar zit, maar gewoon ook lekker rond kan kijken tijdens het gesprek. Het maakt het toegankelijker en makkelijker om open te zijn.

Het was voor mij prettig dat tussen de gesprekken opdrachten zaten, die ik thuis kon doen. Hierdoor bleef ik actief in het proces en had ik ook tussen de wandelingen het gevoel dat er vooruitgang in zat. Inhoudelijk waren de opdrachten goed behapbaar en goed afgestemd op de gesprekken. Ik heb geen opdracht gehad waarbij ik het gevoel had dat ik niet wist waarom ik het deed.

Jouw manier van werken is laagdrempelig en je liet me snel op mijn gemak voelen. Ik had het gevoel dat ik alles kon zeggen en dat niks raar of gek was.

Overall wil ik je bedanken voor je ondersteuning in de afgelopen periode. Ik heb een spannende keuze gemaakt, zonder het traject met jou had ik dat zeker niet gedaan.
 
- Else -