Wandelcoaching

Ik coach mensen die niet lekker in hun vel zitten op hun werk in 4 a 5 wandelingen naar helderheid over wat ze willen en kunnen. Met als resultaat dat ze weer met plezier, energie en kracht aan het werk gaan. 

Voorbeelden waar wandelcoaching helpend bij is: burnout, onzekerheid over juiste werkplek of een conflict op je werk.

Graag wil ik je vertellen waar het wat mij betreft om gaat bij coaching. Het gaat om jou. Maar voor jou is het belangrijk om te weten wat je kunt verwachten van mij:

wandelcoach

Wat ik met je ga doen, ik neem je naar buiten en we gaan wandelen. Dat is niet alleen wandelend praten. We gebruiken de natuur ook als spiegel voor wat er op dat moment speelt voor jou. Het is door onderzoek bekend dat alleen al het buiten zijn helpend is. Doordat je in beweging bent komen je gevoel en je verstand meer op 1 lijn. Dit maakt het effect van de coaching groter dan dat we naast of tegenover elkaar zitten aan een tafel. 

Een ander voordeel dat ik vaker hoor is doordat we naast elkaar lopen, we elkaar niet hoeven aan te kijken. Dat praat makkelijker. Ik geloof heel erg in deze manier van coachen. Wil je een keer kennismaken? We kunnen een keer vrijblijvend afspreken om te kijken of het voor jou ook helpend kan zijn.